CD RDS Tuner with integrated DAB+ Digital Radio, Bluetooth, Mixtrax, iPod/iPhone and Android control, USB/Aux and 3 Pre-outs

Customer reviews (14)

Average customer ratings What is this?

  • Overall performance 
  • Design 
  • Sound and/or video quality 
  • Ease of use 
  • Build/construction quality 
  • Value for money 
  • Total average score: 8.9/10 

93.0% of all customers would recommend this product to a friend.




Reviews (English)

(View other languages)

 Golf MK4 replacements By Mick, United Kingdom on 10/04/2013

I wanted to improve the sound quality in two Mk 4 Golfs we have in the family, the standard speakers just need something to drive them. I thought DAB is the way to go and the DEH-X8500DAB's came along at the right price. Best thing I have done to the Golf's so far. Great sound and a really good spec.


Rating:

  • Overall performance 
  • Design 
  • Sound and/or video quality 
  • Ease of use 
  • Build/construction quality 
  • Value for money 
  • Total average score 

Ich habe mich für das Gerät entschieden, da es alle für mich relevanten Leistungen in sich trägt. Das heißt DAB-und UKW-Radioempfang, Bluetooth-Freisprecheinrichtung mit extra Mikrofon, 2USB-Anschlüsse, MP3 Player und so weiter.


Rating:

  • Overall performance 
  • Design 
  • Sound and/or video quality 
  • Ease of use 
  • Build/construction quality 
  • Value for money 
  • Total average score 

 Review of Pioneer DEH-8500DAB By Anonymous, United Kingdom on 13/07/2014

The DEH-8500DAB is excellent. Future proofed with the DAB function. The bluetooth phone preperation works very well. Good value for money.


Rating:

  • Overall performance 
  • Design 
  • Sound and/or video quality 
  • Ease of use 
  • Build/construction quality 
  • Value for money 
  • Total average score 

Jeg har erhvervet mig en autoradio DEH-X8500DAB med bluetooth i.
Jeg må sige at jeg har fået meget for pengene her, og radioen virker også fin følsom på FM, - dog knap så følsom på DAB, men måske en bedre antenne på DAB eller forstærker er løsningen.

Nu er jeg den type elektroniknørd, (uddannet radiomekaniker & elektroniktekniker) der undersøger alt og tester det 100% til bunds inde de skal i bilen, - det har jeg det bedst med, så kender jeg produktet inden det skal bruges rigtigt.

Her vil jeg lige begrunde hvorfor jeg har givet de enkelte karakterer:

Samlet ydelse: 4 stjerner, er fordi man får en rigtig god radio til billige penge, som kan alt det man ønsker med både sin mobil, og hvad man eller har af tilslutnings muligheder. Den har dog nogle svagheder. F.eks. er DAB antenneindgangen meget følsom for evt. kortslutning, som medfører at der springer en SMD sikring på bundkortet, som hvis man ikke lige selv kan skifte den, skal på værksted, - DETTE ER SIMPELT HEN FOR DÅRLIG EN KONSTRUKTION Pioneer! Jeg har i min radio nu konstrueret en elektronisk sikring så den kan nu korsluttes uden at tage skade.

Design, har jeg givet 4 stjerner, men der er jo smag og behag. Jeg kan godt lide den store volume knap, så man ikke er i tvivl om at den er der når man skal bruge den.

Lyd og billed: 5 Stjerner. Den spiller fantastisk på alle kilder, dog har jeg et lille surt opstød til FM. Hvis man har slået Alternativ Frekvenssøgning til, vil kan kunne høre små drop outs i lyden. Det er når tuneren hurtig lige skal se om de frekvenser den har fået i frekvenslisten via RDS nu skulle vise sig at være kraftigere end den som den lytter på. Dette burde den kun gøre en gang, eller når level er under niveau, og ikke med fast interval, for det forstyrre mig genseløst. (Minder om et gammelt analog TAPE med dropouts). DERFOR har jeg slukket denne funktion. Og aligevel skal den have 5 stjerner for lyden.

Brugervenlighed: har jeg givet 3 stjerner. Det tog mig en del tid at kunne alle menuer uden af. F.eks. er det ikke så logisk hvordan man laver faste stationer til DAB. Også har jeg et brændende ønske om at alle faste stationer skal kunne lagres f.eks. fra 1 til 20 og det skal være blandet FM og DAB. Det kan man ikke her, men F.eks har Bang & Olufsen gjort det i deres Beosound 4 radio, det er rigtig smart og gør at du ikke længere skal tænke over hvilken kilde du lytter til når du vil hører radio. Derfor kun 3 stjerner.

Konstruktions kvalitet giver jeg 2 stjerner. Jeg vil sige at den oplevelse med at antenne error, problemet trak så meget ned at jeg syntes det var træls. Ellers på alle andre punkter er det en super radio. F.eks er det en af de nemmest autoradio jeg har lavet service på 3 skruer og 2 stik så er alt skilt af , og det er nem at komme til, det er godt konstrueret, når det nu skal være så småt alt sammen. Jeg bemærkede at der sad nogle spændings regulatorer på bunden som afgav en del varme, men vi må håbe at det ikke får indflydelse på MTBF.

Værdi for pengene 5 stjerne. Super radio til meget få penge efter min mening. Mangler lige det sidste finpudsning af HW så er den 110% i orden.

På forhånd "TAK"
I er altid velkommen til at skrive til min mail adresser som er:
svendeml@hotmail.com
sls@bang-olufsen.dk


Rating:

  • Overall performance 
  • Design 
  • Sound and/or video quality 
  • Ease of use 
  • Build/construction quality 
  • Value for money 
  • Total average score 

Og fikk rett da jeg satt i gang Denne pioneeren viste jeg at jeg hadde gjort Rette valget.
Eneste irriterende var at det manglet de 2 stengerne som trengs for
å ta ut annlegget med Når man skal ta det ut !!!!!
Og da jeg spurt fikk jeg opplyst at de måtte jeg evt. spørre et selskap
som selger pioneer i Norge evt kjøpe det via de, selv om de MANGLET i pakken !
Men Annlegget er Verd Pengene !!!!!!!!


Rating:

  • Overall performance 
  • Design 
  • Sound and/or video quality 
  • Ease of use 
  • Build/construction quality 
  • Value for money 
  • Total average score 

 Bought this for my Motorhome By Keith, United Kingdom on 06/03/2014

Excellent Functional In Car Entertainment centre
need a DAB ariel and addinitonal wiring to get steering wheel functional but well worth the additional cost, 2 USB ports in rear of radio so with extension cable these can be placed in hidden locations like glove box. SD card located under facia is a real bonus, bought a 16GB card which holds lots of music so you don't have to think have I got the iPod
Blue Tooth phone connection works really well, and I'm not a great manual reader but radio is very intuative
Only Issue I had and I contacted Pioneer was there is nofunctionality for the radio to be on for an hour (for example in Fords) whilst the ignition key is removed this was a bit of a shame hence the 4Stars


Rating:

  • Overall performance 
  • Design 
  • Sound and/or video quality 
  • Ease of use 
  • Build/construction quality 
  • Value for money 
  • Total average score 

 To replace the old radio By Adrian, United Kingdom on 27/02/2014

I wanted a DAB receiver to replace the original radio. After doing a bit of research online, this unit ticked all the boxes. It was fitted by my local Halfords and after a few teething problems (they had not attached the DAB ariel correctly) it was up and running. The DAB reception is superb. I listen to Talksport and it is crystal clear. I also have an iPod classic connected to one of the rear AUX points and my iPhone 5s connects wirelessly via Bluetooth. I would recommend this product as it does everything I need it to and more, it looks good and is excellent value. I paid £169.99


Rating:

  • Overall performance 
  • Design 
  • Sound and/or video quality 
  • Ease of use 
  • Build/construction quality 
  • Value for money 
  • Total average score 

OTTIMO PRODOTTO MI STO TROVANDO BENISSIMO. FACILE DA USARE


Rating:

  • Overall performance 
  • Design 
  • Sound and/or video quality 
  • Ease of use 
  • Build/construction quality 
  • Value for money 
  • Total average score 

 MY FIRST DAB CAR RADIO By Brian, United Kingdom on 10/01/2014

After a few trials and error, I found the unit everything I wanted save a bit difficult switching between menus. Now experienced I find it gives better value than advertised models twice the price. The Online Manual is both lengthy and comprehensive but easy to refer to any aspect of performance. I will be keeping it in my Car until I sell it and then will probably transfer to new car


Rating:

  • Overall performance 
  • Design 
  • Sound and/or video quality 
  • Ease of use 
  • Build/construction quality 
  • Value for money 
  • Total average score 

 car Audio By Neil, United Kingdom on 22/12/2013

Can't fault it, does everything I thought it would and a whole lot more and am more than happy with it


Rating:

  • Overall performance 
  • Design 
  • Sound and/or video quality 
  • Ease of use 
  • Build/construction quality 
  • Value for money 
  • Total average score 

 Pioneer DEH-X8500DAB review By Simon, United Kingdom on 02/10/2013

I bought this product because it is made by a brand that I know and trust, Pioneer and it has a DAB for the car has many different features, looks and sounds good.


Rating:

  • Overall performance 
  • Design 
  • Sound and/or video quality 
  • Ease of use 
  • Build/construction quality 
  • Value for money 
  • Total average score 

Kjøpte dette produktet siden den har blutooth audio og handsfree somt Dab radio.

Veldig greit å koble mobilen til tuneren og streame musikken direkte, har tidligere brukt høytaler til dette når jeg er i campingvogna, men nå er det en boks mindre å drasse på.


Rating:

  • Overall performance 
  • Design 
  • Sound and/or video quality 
  • Ease of use 
  • Build/construction quality 
  • Value for money 
  • Total average score 

Jeg kjøpte denne fordi jeg ville ha en 1-DIN spiller med bluetooth og DAB-radio.

Litt dårlig støtte for android, og ikke så brukervennlig.
Må trykke på en del knapper for å bytte modus og det er mange moduser på lista som jeg ikke bruker, som burde gå an skjule...


Rating:

  • Overall performance 
  • Design 
  • Sound and/or video quality 
  • Ease of use 
  • Build/construction quality 
  • Value for money 
  • Total average score 

trengte handsfree og dab


Rating:

  • Overall performance 
  • Design 
  • Sound and/or video quality 
  • Ease of use 
  • Build/construction quality 
  • Value for money 
  • Total average score 


Register your product to add a review